Kuzhinieri kinez pë’shtyn mbi ushqim teksa ishte duke gatuar, kamera filmon gjithçka!

Kuzhinierët në Kinë dalin të jenë shembull për të keq edhe njëherë.

Të njëjtit shquhen për eksperimente në ushqime. Së fundmi është bërë një video virale e cila e shfaq një kuzhinier në një restaurant të quajtur “Xi’an”, duke pështyrë në ushqim teksa ishte duke gatuar.

Video e marrë nga kamerat e sigurisë ka fiksuar momentin tronditës. Video vjen në një kohë ku koronavirusi ka kapluar botën dhe mundësia e të infektuarit është ende e madhe.

Ndërkaq, drejtuesit e restorantit e kanë dënuar këtë veprim të punonjësit të tyre dhe i kanë kërkuar falje të gjithë klientëve. Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme.