Ky Djalë U Bë Zilia E Lagjes Pas Gërmimit Në Oborrin E Tij

Unë mendoj se ne të gjithë duam të jetojmë ëndrrën amerikane. Ne duam një shtëpi të madhe, një oborr për fëmijët tanë, dhe një projekt që do të jetë zilia e lagjes.

Wayne Martin kishte një shtëpi me një oborr dhe filloi të gërmoj!

Definitivisht është një nga projektet më ambicioze që kemi parë ndonjëherë!

Gjëja e parë që do të kisha menduar nëse do të kisha një nga fqinjët e mi që do të hapnin një vrimë në këtë përmasë është se ata kanë plane për një pishinë.

Sinqerisht, edhe sikur të ishte vetëm një pishinë gjigande, mendoj se gjithë lagjia e tij do të bëhej xheloze.

Megjithatë, Wayne vendosi ta mbushë atë vrimë me diçka më shumë se ujë. Ai vendosi aty një kontenjer anije.

Pas disa restaurimesh ai e ktheu në qilar vere.

Shihni videon befasuese .