Merimanga I Zvarritet Në Prehër, Shoferja Hidhet Nga Furgoni Që Përfundon Në Lumë

Furgoni i një gruaja përfundoi në fund të një lumi pasi jo u hodh nga automjeti për shkak se një merimangë iu zvarrit në prehrin e saj.

Gruaja tha për policinë e Gjeorgjisë se po udhëtonte me furgon kur u fr ikësua nga një merimangë që po ecte në prehrin e saj.

Ajo menjëherë u hodh nga automjeti, i cili u rrokullis ndërsa përfundoi në lumin Etowah.

Identiteti i gruas, si dhe lloji i merimangës, nuk është zbuluar.

Policia u përpoq të gjente furgonin në lumë por pa sukses.

Kompania e sigurimeve të shoferes tha se do të paguajë faturën për kërkimin e furgonit për të përcaktuar nëse mund të shpëtohet apo jo.