Testoni sytë tuaj, gjejeni macen në këtë foto!

Duket si një foto e zakonshme e realizuar jashtë në rrugë por aty ka dicka se vështirë vërehet nga syri i njeriut.

Aty ndodhet një mace. Macja quhet Luna dhe ka faqen e saj në Facebook, të cilët ja kanë krijuar pronarët që e duan shumë.

Ata realizuan këtë foto dhe e shpërndanë në internet se a do e dallonin dot përdoruesit e internetit macen e tyre, shkruan Ora, përcjellë albanews.ch
Shikoni fotot më poshtë