Është Vetëm 6 Vjeç, Ka Lindur I Verbër Dhe Di Të Luajë Në Piano!

Një histori shumë e bukur vjen nga Shtetet e Bashkuara ku një vogëlush u bë viral prej mënyrës se si luan në piano.

Ai është vetëm 6 vjeç, ka lindur i verbër, por kjo nuk e pengoi që të vijonte pasionin e tij: pianon. I njohur si “Mozart ii vogël”, videoja e tij duke luajtur në piano është shpërndarë kudo në rrjete sociale.

Sipas nënës së tijm Avett Ray filloi të luante në piano këngë si “Tëinkle tëinkle little star” që kur ishte 11 muajsh. Me kalimin e kohës mësoi këngë të reja dhe tani mund të konsiderohet si artisti më i ri në treg.