Mrekullia e kinezëve/ Shihni shpikjen më të re, dronë pa pilot (FOTO)

Një kompani teknologjike kineze do të përdorë helikopterët e saj të telekomanduar për të shpërndarë mallra në shtëpitë e banorëve të ndryshëm.

Dronët do të mbajnë deri në 150 kilogramë dhe do të transportojnë mallra në zonat e thella malore.

Mega-dronët do të kenë për detyrë të transportojnë produkte në qytetin kinez të Taizhou, gjatë periudhës së testimit të tyre.