Pasagjeri Hedh Monedhat Në Motorin E Avionit Për ‘Fat Të Mirë’

Një baba supe rst icioz nuk është lejuar të udhëtojë dhe u ar r es tua në aeroport pasi hodhi një monedhë motorin e avionit.
Babai, i njohur si Xia, 30 vjeç, besonte se do t’i sillte fat të mirë.

Zyrtarët e aeroportit e a r restuar për r r ezikim in e sigurisë së udhëtarëve të tjerë.
Ai po hipte në Hainan Airlines në qytetin e Urumqi, ndërsa bashkëshortja e tij po mbante vajzën e tyre të porsalindur, kur hodhi monedhat në motorin e avionit.