Qytetari i puthë këmbët Albin Kurtit në sheshin e Prishtinës (VIDEO)

Ish-kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, tani që ka mbetur vetëm kryetar partie, ka dalë në sheshin Nënë Tereza ku po organizohet një peticion.
Ai ka nënshkruar aty, por diçka i ndodhi teksa po futej në veturën e tij

Infokus ka kapur momentin kur një qytetar u ul në në gjunjë dhe i puthi këmbët Albin Kurtit.
Rojet, por edhe vetë Kurti, e kapën qytetarët dhe nuk e lanë të qëndrojë më gjatë në tokë.