Sfida Mes Atij Me Muskuj Dhe Pa, Videoja Që Do Ju Shkrijë Së Qeshuri

Një djalë aspak i stërvitur sfidon shokun e tij të palestruar. Kush do të heqë letrën ngjitëse në kurriz.

Videoja u filmua në një dhomë zhveshjeje në një palestër në Tel Aviv, Izrael.

Burri i thjeshtë arrin ta heqë atë me thjeshtësi, por nuk ndodh e njëjta gjë me shokun e palestruar.

Shikoni videon e do shkriheni së qeshuri.