VIDEO/Kur Fluturon Me Çadër, Shikoni Videon

Një burrë në Turqi, i cili po përpiqej të mbyllte çadrën nga era e fortë përfundoi 4 metra mbi tokë, tërësisht i pambrojtur.

Pamjet filmike tregojnë dy burra të tjerë të ulur në tavolinë, të cilët nxitojnë të mbyllin cadrën që lëkundej sa në njërën anë në tjetrën dhe përbënte rr e zik për kalimtarët.

Ndërkohë, burri i tretë, i identifikuar si Sadik Kocadalli iu bashkua për ndihmë. Kur hipi mbi bazë, nuk kaluan shumë sekonda derisa e gjeti veten në ajër. Fatmirësisht ai shpëtoi dhe nuk pësoi asnjë lë ndim.