VIDEO/ Peshkaqeni ‘Puth’ Zhytësin

Zhytësi Kevin Schmid po kryente një ekspeditë në bregdetin e Cape Town, në Afrikën e Jugut, kur papritur u gjend ballë për ballë me një peshkaqen blu.

Krijesa iu afrua shkencëtarit dhe i ‘përkëdheli’ me turinj maskën që ai mbante.

Gjesti, aspak agresiv, mund të duket edhe si një lloj puthjeje.

Më pas peshkaqeni u largua, duke lënë të habitur zhytësin, i cili, pas disa sekondash hutim, rinisi aktivitetin e tij.