Doktori I “Bën Cirk” Foshnjës Dyjavëshe!

Një doktor alternativ është vënë në zja rrin e kritikave për trajtimin e tij ndaj një bebeje vetëm dy javësh.

Burri e ngre për këmbësh beben gjatë seancës së konsultimit.

Doktori nga Melburni i quajtur Dr Andrew Arnold po kryente trajtimin kurrizor tek foshnja.

Ai e filmoi momentin dhe më vonë e postoi videon në faqen e Facebook.

Pamjet tregojnë doktorin duke kryer një seri testesh të diskutueshme tek foshnja, ndërsa në sfond janë prindërit e tij.

Ai përdor një pajisje të quajtur “aktivizues”, gjatë së cilës foshnja shp ërt hen në lot. Pavarësisht kësaj, dr.Arnold nuk ndalet, duke e rrotulluar foshnjën dhe duke e kapur për koke.