Kësaj Gruaje I Vjen Goditja Andej Nga Se Kishte Menduar Kurrë!

Ky është momenti tr ond i tës kur një grua rrëzohet në dysheme, pasi u g o dit fuqishëm nga një derë qelqi e rëndë.

Ngjarja tronditëse ka ndodhur në një qendër tregtare në Singapor. Kamerat e sigurisë kapën momentin e ak sidentit në qytetin Bukit Merah të dielën.

Ndërsa merr diçka në çantën e saj, dera e hapur mbyllet dhe më pas bie mbi të.

Burri në të zezë pranë saj menjëherë përpiqet të largojë derën e rëndë, ndërsa në ndihmë i vijnë edhe persona të tjerë.
Gruaja u dërgua në sp ital pas a k s i dentit, për të cilin kanë nisur hetimet.