VIDEO/Helikopteri Bie Rrufeshëm Në Tokë, Gjithçka Filmohet Nga Kamerat Brenda Dhe Jashtë

Ky është momenti i t me r r shëm kur një helikopter turistik papritmas p ë r plaset në tokë dhe rrotullohet, pasi piloti humbi kontrollin. I n c i d enti ka ndodhur në Tupungato të Argjentinës. Piloti u r rëzua teksa po kryente një ulje e m e r gjente pranë fermës së San Antonio.

Por, ndërsa afrohet në tokë, avioni befas përkulet në të djathtë dhe rr ëzohet në bar, ndërsa helikat përplaset me një gardh.

Një tjetër video e filmuar nga brenda helikopterit, tregon pilotin dhe një pasagjer.

Helikopteri “La Puntilla” kishte marrë dy turistë amerikanë në një turne panoramik në zonë kur piloti, Walter Quiroga, vuri re se diçka ishte e gabuar dhe vendosi të kryejë një ulje em e rg jente.