20 Vjeçarja Përl Eshet Me Meshkuj Në Tren

Ky është momenti tr o nditës kur një band ite femër sh k atërron një shishe verë në mes të trenit në Londër.
Vajza rreth të 20-ve, u përfshi në një kon frontim të zemë ruar me një grup djeshme në orët e hershme të mëngjesit të sotëm.

Chancery Lane merr shishen e verës nga një mik i saj dhe e përplas përtokë para se të kë rc ënonte meshkujt me të.
Grupi i burrave largohen prej saj në platformën e trenit, ndërsa vajza vazhdon të bërt asë.

Drama duket se ka filluar pas një grindjeje në fund të trenit, ku gratë po qëndronin.