Bllokohen Nga Pothuajse Dy Metra Dëborë, Ja Si Arritën Të Shpëtojnë

Dëborë e papritur në Zakopane, një qytet në Poloninë jugore.

Një rënie e papritur e borës në Zakopane, një qytet i vogël në Poloninë jugore, bllokoi disa ekspertë në stacionin e motit, të cilët duheshin të shpiknin një mënyrë alternative për braktisjen e strehimit të tyre.

Gjendeshin para derës me një mur me dëborë pothuajse dy metra: burrat krijuan një lloj rruge dhe u ngjitën në dëborë dhe vazhduan me ski e dëborës.