Fotot Të Rralla Të Foshnjës Që Lindi 9 Javë Para Kohe Për Të Dhënë Një Mesazh

Ky djalë i quajtur Ryan ka lindur 9 javë para kohe dhe peshonte vetëm 1.3 kg. Ai kaloi 6 javë në inkubator.

Me idenë që ai nuk është i parakohshëm në botë, prindërit e tij kanë menduar të bëjnë një set fotosh sipas të cilit, Ryan është i “avancuar”, kështu që ai duket sikur po bën punën që bëjnë të rriturit.

Çdo foto ka zgjatur rreth 20 minuta për t’u realizuar dhe është përdorur edhe fotoshopi, pasi fëmija ka pasur nevojë për mbështetje.

Jemi kureshtar të dimë se çfarë do të mendojë Ryan pas 18 vjetësh kur të jetë rritur.

Tri këshilla për prindërit e foshnjave të parakohshme; duhet të jenë të durueshëm, të jenë pozitivë dhe të kërkojnë mbështetje.