I Vetmi Qen I Lumtur Për Të Shkuar Tek Veterineri/ Do Shkriheni Së Qeshuri

Hedhje dhe kuisje në pritje të mjekut shkaktojnë të qeshura në sallën e pritjeve të njerëzve të pranishëm .
Qeni entuziast shihet duke kërcyer dhe mezi pret të vizitohet tek veterineri: “Endo”, qeni me pronaren e saj ndodhen në klinikën veterinare në Fort Collins

Reagimi i tij në një video, midis kuisjeve dhe hedhjeve rekord, ju shkaktojnë edhe ju të qeshura pa fund.
Shikoni videon.