Në Kopshtin Zoologjik, Gruaja Kalon Gardhin E Sigurisë Dhe I Del Përpara Luanit

Duhet të jesh e çmendur apo ndoshta shumë guximtare ti dalësh përpara mbretit të kafshëve.Nuk dihet se cila nga karakteristika ka kjo grua në video, e cila ndërsa vizitonte kopshtin zoologjik në Bronks kaloi gardhin e sigurisë dhe u afrua pranë luanit. Siç mund ta shikoni, nuk kuptohet nesë ka fr’ikë gruaja nga luani apo vetë luani nga gruaja.