U nisën për muaj mjalti: United Airlines i bën ata të flenë në tokë

Pak para se të nisej nga Nju Jorku në Venecia Mike dhe Rachel Brumfield filmuan një hu mbje të madhe të karburantit nga avioni.

Videoja, e treguar për anëtarët e ekuipazhit, sh kaktoi anulimin e fluturimit, ndoshta ai sh mangi një ka t a s trofë ajrore.

Por kompania United Airlines, tashmë në fokus në javët e fundit për trajtimin pak të ash për kundrejt pasagjerëve të saj, nuk ka qenë në gjendje të falënderojë siç duhet amerikanët e sapomartuar.

Z. Brumfield tha se ai mori vetëm një kupon restoranti dhe nuk kishte dhomë hoteli dhe fotografoi gruan e tij duke fjetur në aeroport në tokë.
Kontradiktat kundër linjave ajrore amerikane për mungesën e sigurisë dhe mungesën e mirësisë ndaj pasagjerëve të saj.