Vogëlushja Turpëron Nënën Në Ditën E Saj Të Dasmës, Shikoni Çfarë Bën

Vogëlushja, Maddison Earley dukej si një princeshë në dasmën e nënës së saj. Ajo ishte veshur me një fustan elegant të bardhë ndërkohë që në dorë mbante një buqetë me lule.

Deri këtu, në rregull, ajo u soll si një zonjushë e vërtetë gjatë gjithë ceremonisë.

Por, ku familja iu kthye fotove të dasmës për t’i parë me detaje, kuptuan që Maddison nuk ishte sjellë dhe aq mirë.

Si duket, vogëlushja i kishte treguar fotografit, “lojën” e re që kishte mësuar.

Duke folur për incidentin gazmor, nëna e saj u shpreh: “Do të jetë shumë për të qeshur kur një ditë, kur ajo të jetë bërë e madhe, t’u kthehemi këtyre fotove dhe ajo të shohë veten.”