Gjyshja e Çmendur lidh nipin me litar … për të shpëtuar macen! (VIDEO)

Nëse ndonjëherë keni menduar se kafsha shtëpiake që keni është e më e rëndësishme se çdo gjë tjetër që keni mendojmë se kjo video do iu bëjë të reflektoni së tepërmi.

Pavarësisht dashamirësisë për kafshët asnjë prej nesh nuk do bënte këtë që ka bërë kjo gjyshe e re e cila si duket i ngatërron prioritetet dhe duke lidhur nipin e saj 7-vjeçar të quajtur Hao Hao në një litar.