I lëshon 200 gjarpërinj në natyrë dhe afer ketij qyteti…

Një video e pabesueshme tregon momentin kur një kapës i gjarpërinjve në Indi lëshon rreth 200 gjarpërinj në natyrë.
Burri me emrin Salem Khan nga Bhopal, Indi, ka 30 vjet që zë gjarpërinj.

Ai vazhdimisht zë gjarpërinj të ndryshëm si kobra dhe lloje të tjera të rrezikshme dhe i lëshon në pyllin e Pachmarhi-së.