I pastrehu ndërton shtëpi të pabesueshme nën stacionin e trenit(video)

Kur jeta i dha këtij burri limonë, ai u sigurua që të bënte një limonadë me të vërtetë të mirë.
Carlos, një i pastrehë që jeton në Nju Jork, ia doli që të ndërtonte një shtëpi të pabesueshme në një tunel shërbimi nën një stacion treni.

Dhe shtëpia e tij sekrete është thjeshtë e pabesueshme.
Për një njeri i cili nuk ka para shumë, kjo shtëpi është thjeshtë një krijim i mirë dhe interesant.

Shikojeni shtëpinë e tij: