Ja çfarë pune bën 11-vjeçari për të mbajtur me bukë nënën e tij të sëmurë

Për shumicën e 11-vjeçarëve, jeta e tyre rrotullohet vetëm rreth shkollës dhe duke lojës me shokë.

Megjithatë, jo të gjithë fëmijët kanë fat të bëjnë një jetë normale.Ky djalë i ri nga Tajlanda në moshën 11 vjeçare, duhet të punojë në një krematorium për të mbështetur nënën e tij të shtruar në spital.

Më parë, nëna e tij punonte në një piceri, por ajo u sëmurë dhe dërgoi djalin e saj për të punuar atje.Imagjinoni se çfarë duhet të kalojë ky djali i ri kur punon për herë të parë në këtë piceri, ai është përgjegjës për pjekien e picave të mëdhaja që ai mezi i mban,

Edhe një i rritur nuk mund të punojë me shkopin e furrës e lëre më një fëmijë i vogël.Djali pranon se ishte një punë e lodhshme për duart e veta.

Atij iu desh një muaj për t’u mësuar me orarin dhe ngarkesën e madhe që kalon.. Ndonjëherë ai lodhet shumë nga krahët dhe i vjen gjumi .Megjithatë, puna nuk e frikëson atë dhe nuk do të heqë dorë nga ajo vetëm për të ndihmuat mamanë e tij dhe për të mbajtur shtëpinë me bukë.