Makina i përplas nënën, vogëlushi nuk e mban dot zemërimin

Djaloshi që shikoni në video është hero ii nënës së tij… Teksa ishin duke shkelur vijat e bardha ata janë përp,lasur nga një makinë.Pasi ka parë nëse nëna ishte mirë, djaloshi është kthyer me zemë,rim ndaj makinës dhe shoferit në të duke gju,ajtur vazhdimisht me shkelma.Djaloshi shihet duke qarë vazhdimisht dhe duke i bërtitur shoferit.

Ai deshi ta mbroje nenen e tij nga ai por nuk mundet, pastaj ai u deklaura ne polici me nenen e tij dhe i tregoj rastin prokurorise, se cfar ndodhi aty dhe prokuroria i besoi femijes se vogel.