Një I Moshuar Kishte Orë Në Rrugë Duke U Përpjekur Të Shiste Ëmbëlsirat

Për fat të keq, sa më shumë kohë kalon aq më shumë njerëz duket të bëhen të pandjeshëm, vlerat humbasin, ndjeshmëria dhe solidariteti janë të pakta dhe, në fakt, pikërisht këto veprime na bëjnë të humbim besimin tonë tek njerëzit, shkruan ShkodraNews.

Ne harrojmë se për të ofruar një ndihmë të vogël për miqtë tanë nuk heq asgjë, përkundrazi, ajo na jep; por është e trishtueshme të shohësh se si gjithkush tenton të shqetësohet për veten e tij, pa menduar asnjë moment për gjendjen e të tjerëve, edhe kur është e mundur të bëhet diçka për të.

Kjo, megjithatë, nuk është gjë tjetër veç mungesë e përulësisë, ndjeshmërisë dhe solidaritetit, ne gjithmonë mendojmë se gjërat mund të ndodhin vetëm te të tjerët dhe shpesh harrojmë se jeta ka shumë kthesa.

Aktualisht, nuk ka më respekt për këdo, sidomos për ata që janë më të dobët dhe në këtë kategori patjetër që gjejmë njerëz të moshuar
Papritmas, afrohet një person, i cili kishte qëndruar larg për të vëzhguar skenën dhe i cili, duke parë situatën, nuk donte të qëndronte pasiv dhe ofroi një ofertë për të moshuarin.

Kjo ditë ishte ditëlindja e të riut dhe prandaj donte të festonte një vit tjetër të jetës së tij duke bërë një vepër të mirë për dikë tjetër.

Kur ai i afrohet njeriut të moshuar kërkon çmimet e mallrave dhe fillon t’i lërë mënjanë disa ëmbëlsira për t’i blerë ato, kjo ka emocionuar shitësin, i cili ende nuk ka arritur të shesë asgjë dhe çfarë ndodh më pas, ndoshta do t’ju bëjë të derdhni lot nga emocionet, shkruan ShkodraNews. Zemra e këtij njeriu është e pafund!

Më poshtë mund të shihni videon që është në spanjisht, por imazhet janë shumë intuitive dhe lëvizëse dhe për këtë po bën xhiron e mbarë botës: