Një Nënë E Bën Këtë: Ua Shpëton Jetën Fëmijëve Tri Herë Për Pak Sekonda (VIDEO)

Vetëm reagimi i shpejtë i nënës ua ka shpëtuar jetën dy fëmijëve të saj, dhe atë tri herë për vetëm pak sekonda.Së pari në video shohim se si i tërheq nga trotuari para një makine, e cila kishte mësyrë me tërë shpej.

Një sekondë pasi që largohen nga makina, për kap i zë semafori të cilin e rrëzon autobusi, e pastaj nëna i shpëton edhe nga një makinë i cili po vinte rrugës në të cilën dolën për të ikur nga makina e parë.Fjala është për një video të xhiruar nga kamerat e sigurisë në qytetin argjentinas Rosario.

Sipas medieve lokale, aksidenti është shkaktuar pasi që shoferi i kombit për shkak të gjoja një problemi shëndetësor e ka humbur kontrollin mbi automjetin dhe është ngjitur në trotuar.