Pamje Sh0kues Kur Kamioni Bie Nga Mbikalimi Në Autostradë

A k s i denti la të vd ekur shoferin e kamionit, por fatmirësisht nuk shkaktoi asnjë i n c ident në autostradë.
Kamerat e autostradës tregojnë kamionin në urën Thap Chang Mai bridge në Bangkok, i cili po ecte me shpejtësi.

Kjo pavarësisht shenjës që ndalonte kalimin e kamionëve të rëndë me 4 rrota a më shumë.
Kamioni me 18 rrota, i cili ishte i mbushur me oriz, humbi kontrollin kur po merrte kthesën në urë dhe ra jashtë parmakut.