Po bënte selfie, burri mbetet i va rur në katin e 15 të një pallati, ja çfarë i bën policia

“Selfi-et”, janë kthyer në një trend në rrjete sociale, aq sa shumë përdorues zgjedhin të rre zikojnë jetën e tyre, për të bërë një foto të “përsosur”.

Rasti më i fundit na vjen nga Moska e Rusisë. Anton Kolazov, 36 vjeç, ka qëndruar për rreth 15 minuta në parvazin e një dritareje në katin e 15 të një pallati. Ai u shpëtua nga dy gra dhe policia, shkruajnë mediat e huaja.

Anton, mendohet se ishte përpjekur të bënte një “selfie”, por gjatë këtij veprimi ai ka rrëshqitur dhe si pasojë ka mbetur i va rur në parvaz. Gratë, ishin të pa fuqishme për ta ndihmuar, ndaj një polic u ka ardhur në ndihmë.

Tashmë, Anton, ka marrë dhe me një gjobë prej 50 eruo, pasi sipas policisë ai ka th yer karantinën.