Presin shalqirin gjigant me thikë, e pabesueshme si duket brenda (VIDEO)

Nuk do të besoni se si duket brenda ky shalqi i madh kur e presin atë me thikë.
Dikush rriti një shalqi gjigant, i cili peshon diku rreth 130kg.

Ata janë specializuar në rritjen e perimeve gjigante – dhe kur e hapin këtë shalqi gjigant, mahniten se si duket brenda, transmeton Gazeta Express.