Sakrifica Për Tu Arsimuar, Fëmijët Futen Në Qese Plastike Për Të Kaluar Lumin

Banorët e fshatit Huoi Ha, në krahinën e Dien Bien në Vietnam jetojnë në varfëri ekstreme dhe e dinë se e vetmja mënyrë për të dalë nga kjo gjendje është të shkosh në shkollë.

Ata bëjnë gjithçka për të ndjekur mësimet, pavarësisht nga kostoja. Dhe fëmijët në këtë fshat futen në qese plastike dhe tërhiqen nga prindërit përmes një lumi të rrez’ikshëm.