Shqiptarja jam e lumtur që jam martuar me serb dhe kam krijuar familje, kta jan njerzit ma te mir qe kam parë

Shqiptarja jam e lumtur që jam martuar me Serb dhe kam krijuar familje, kta jan njerzit ma te mir qe kam parë.Në Peshter në Serbi ka mjaft burra të martuar me gra nga Shqipëria. Po si jetojnë ato atje? Zllatko dhe Vera Muniq nga Sjenica kanë festuar këto ditë dhjetëvjetorin e martesës.

Ata kanë tre fëmijë, shtëpi dhe jetojnë, siç thonë, një jetë të mirë familjare. Zllatko është ndër të parët që ka shkuar per ta marr nje vajz shqiptare për të kërkuar një grua për martesë.

Asokohe kemi shkuar me një furgon me disa djem. Një mik më tha se është martuar me një shqiptare dhe e njeh një femër me të cilën mund të njihem dhe tö martohem nëse pëlqejmë njëri-tjetrin dhe flet shqiptarja tregon per jeten qe po jeton.