Video që po përlot botën, nëse keni zemër të dobët mos e shikoni

Britain’s Got Talent, gjithmonë di të na surprizojnë, por këtë herë duhet ta keni zemrën e fortë pasi emocioni është i papërshkrueshëm.

Një djalë 22 vjeçar ka marrë pjesë për të kënduar.

Gruffydd jetonte me gjyshen e tij në një ishull të vogël në Uells.

I pyetur se përse nuk jetonte me prindërit ai është shprehur se ai nuk e ka njohur babnë e tij deri në moshën 16 vjeçare.

Filimisht ai nis një këngë ku më pas ndërpritet nga Simon dhe i thotë që të këndojë një këngë tjetër.

Gjatë performancës ai i magjeps të gjithë me performancën e tij ku publiku nuk ndalet së duartrokituri.

Amanda vendos që të shtyp butonin e ‘Golden Buzzer’, i cili të çoj direct e në netët live.

Në sallë askush nuk mund ti mbante lotët.

Shiko Videon: