Duket si gropë e zakonshme lepuri, por në të gjendej..

Është e vështirë të kuptohet se kjo nuk është thjesht një gropë lepuri, por përmban një shpellë gjigante në të. Shpella ndodhet në Shropshire, dhe është e vjetër 700 vjet. Në fakt, është një tunel i cili nxjerr në pah shumë shpella të paprekura që u përdorën nga ndjekësit e Templarëve Knight.

Shpellat mahnitëse janë të fshehura më se një metër poshtë një fushe.