Mateni, portieri 2-vjeçar/ Video e tij u postua nga portieri spanjoll Casillas

Shkruan:Maten Tafaj

Maten Tafaj është vetëm dy vjeç dhe vjen nga një familje qe i ka dhuruar futbollit ne Shqipëri dy portier, te atin Glendi Tafaj i cili ka qenë pjesë e Tiranës gjatë karrierës se tij dhe gjyshi Gut Tafaj i aktivizuar gjatë gjithë karrierës se tij me Tiranën.

Sot Matenin e njohin te gjithë kjo për shkak te një videoje qe u be aq virale sa dhe ish portieri i njohur i Real Madridit, Iker Casillas e postoi ne instagramin e tij.

Nëse iu duhet te vendosin ata për te ardhmen e djalin te tyre këtu Glendi dhe Sonila nuk ndajmë te njëjtin mendim.

Mateni është një 2-vjeçar i veçantë i cili është i lidhur dhe me profesionin e dytë te babait te tij i cili është gazetar sportiv.