Pas 33 Vitesh Djali Që U Bra/Ktis Në Tualetin E Aeroportit E Gjen Familjen E Tij

Një burrë që ka kaluar më shumë se tre dekada duke mos ditur se kush ishin prindërit e tij pasi e kishin brak*tisur në aeroportin Gatwick, më në fund ka zbuluar se kush është në të vërtetë. Steve Hydes u zbulua në disa tualete në Terminalin e Jugut.

Ekspertët kanë marrë mostra të ADN-së dhe tani kanë zbuluar se kush janë prindërit e tij, por për fat të keq për Steve, nëna e tij vdiq para se të merrte mundësinë të takohej. Sidoqoftë, babai i tij është akoma gjallë dhe ai ka zbuluar se ai ka motra dhe motra, por ata nuk e dinin që ai ekzistonte.

Në një status në Facebook, Steve tha: ‘Pas 15 vitesh kërkimi jam i lumtur të konfirmoj që me punën shumë të palodhur të Gjenetalistëve Gjenetikë, CeCe Moore dhe Helen Riding ne kemi qenë në gjendje të gjurmojmë dhe konfirmojmë familjen time të lindjes. ‘Fatke*qësisht mamaja ime e lindjes ka ndërruar jetë, kështu që unë nuk jam në gjendje të zbuloj saktësisht se çfarë ndodhi dhe pse më brak*tisi.

‘Sidoqoftë kam gjetur babanë dhe motrat e lindjes nga të dy palët, të cilët nuk ishin të vetëdijshëm për ekzistencën time. Puna që bëjnë Genealogists është e jashtëzakonshme dhe për vite me rradhë ata kanë punuar kaq shumë që njerëz si puna ime të gjejnë familjet e tyre dhe të parandalojnë brak*tisjen e foshnjave të tjera.

Steve u gjet nga ndihmësi i shitjeve Beryl Wright i mbështjellë me një batanije në tualetet e grave në Gatëick më 10 Prill 1986, kur ai besohej se ishte vetëm 10 ditësh.