Pjesa 2. Plani i GREQISË për pushtimin e SHQIPËRISË në 1997. Imazhet e rralla – Gjurmë Shqiptare

Si hartoi Greqia ndërhyrjen në jug të Shqipërisë në vitin 1997? Cili ishte plani? Tragjedia e Otrantos, masakra e Levanit

1997 pjesa e dytë Pavarësisht se kanë kaluar 23 vjet dosja e marsit 1997 vazhdon të qëndroj e mbyllur dhe shumë ngjarje ende të errëta

Çfarë ndodhi në Vlorë e Tiranë ? Tragjedia e Levanit, Otrantos…

Pergjakja e Cerrikut…. Roli i nëndhshëm i Greqisë dhe ndërhyrja e kryeministres turke… Reporti i Bashkim Gazidedes per nderhyrjen e agjenturave te huaja…