Tre rrufe godasin avionin/ si e menaxhoi situatën piloti (video)

Ky është momenti i jashtëzakonshëm ku tre rrufe godasin një aeroplan që shkon drejt aeroportit të Heathroë. Pamjet dramatike tregojnë një aeroplan që fluturonte mbi Londrën qendrore gjatë fundjavës përmes një qielli të stuhishëm.

Retë gri të errëta mbizotërojnë në qiell ndërsa avioni vazhdon në rrugën e tij për në Aeroportin Heathrow. Tri rrufe rrufeja qëllojnë pastaj nga retë dhe godasin avionin.
Drita duket se vjen nga drejtime të ndryshme dhe konvergon për të goditur aeroplanin.