Video/ panik në autostradë, avioni bën ulje të detyruar mes makinave

Një avion i vogël bëri një ulje të papritur dhe të detyruar në një rrugë të Uashingtonit.

Një zhvillim i tillë shkaktoi panik te shoferët e automjeteve që po kalonin në rrugë, por fatmirësisht episodi përfundoi pa dëme dhe të lënduar.

E gjithë ngjarja është kapur me kamera nga një patrullë policie.