Dikush donte ta vidhte femijen, por qeni i familjes bëri të paprituren dhe shpëton jetën (video)

Dikush donte ta vidhte femijen, por qeni i familjes beri te paprituren dhe shpeton jeten.
A mund ta besoni se Qeni eshte miku i familjes, shikojeni kete video dhe do te Binedeni