Djali hipi në shkallë 25 m të gjata dhe u rrëzua. Si ka mundësi që nuk vd’iq?

Toni po qëndronte në shkallë 25 metra të gjata. Ai rrëshqiti nga shkalla dhe ra në tokë. Por as nuk vdiq dhe as u lëndua.
Pyetje. Si është e mundur kjo?

Përgjigje:
Doni po qëndrontë në në fillim të shkallëve dhe distanca me tokën ishte shumë e vogël.