Humbi 70 kg duke ndjekur këto hapa, joe tregon sekretet e tij

Më pas ai la disa zakone të thjeshta në jetën e tij që e çuan në ndryshime pozitive në pamjen e tij dhe në ndjenjat e tij për veten.

Tani Joe punon si trainer personal, duke ndihmuar njerëzit të bëjnë një mënyrë jetese më të shëndetshme.

Joe ndan me të gjithë ne disa këshilla që duhet t’i ndjekim nëse duam të heqim kilet e tepërta dhe për të qenë sa më të shëndetshëm.

Ndaloni konsumimin e kalorive.Kjo do të thotë se është më mirë të shmangni pirjet me gaz dhe me sheqer. Mund t’ju ndihmojë të humbni 22 kg (48.5 lb) brenda tre muajve. Ndonjëherë ne as nuk e kuptojmë që pimë rreth 2,000 kalori në ditë.

Harrojeni drekat e pa shëndetshme në një takim punë.Kaloni më pak kohë në rrugë, pra bëni ecje apo shëtitje me biçikletë