Kjo video do ju lë pa mend (video)

Një video e publikuar në Facebook e shikuar mbi 10 milionë herë është e jashtëzakonshme.
Aty një person, me ndihmën e vetëm një arre, i rendit shishet dhe gotat në mënyrë të pabesueshme. Për më shumë, ndiqeni videon

Video: