Ky çift shqiptar ka bërë diçka që askush nuk e bën kur martohet, detaji surprizues

Një detaj mjaft surprizues dhe emocionues i këtjij çifti që ka zgjedhur një menyrë origjinale për të celebruar martesën.

Orkida Kurti dhe Klaudio Mukaj zgjodhën të mbjellin një pemë kumbulle të kuqe në Parkun e Madh si simbol të dashurisë së tyre.

Bashkia Tiranë ka iniciuar nismën “Dhuro një pemë“, ku kushdo mund të dhurojë një pemë dhe ta mbjellë atë në kujtim të një momenti të veçantë në jetën e tij.

Bashkia e Tiranës, tashme prej disa vitesh që nga ardhja e Erion Veliaj në krye të saj, ka promovuar iniciativa të tilla të cilat synojnë që përmes strategjisë së gjelbër, të mbillen 2 milionë pemë deri në 2030.