Nëna e saj po qante, njerëzit me zemër të mirë, erdhen dhe e shpëtuan elefantin nga gropa (video)

Nena e saj po Qante, njerezit me zemer te mire, erdhen dhe e shpetuan Elefantin nga gropa (VIDEO)
Nji Elefant ka rene ne nje grope dhe ishte duke ngodhur, por disa kalimtare do ta shpetojne…