Profesori që të gjithë ëndërrojnë, eksperimentet e tij bëhen virale

Profesori që të gjithë ëndërrojnë. Jeton në Amerikë.
Doktor Wright është 69 vjeç dhe jep mësim në një kolegj në Virgjinia.

Eksperimentet shkencore që profesori i fizikës bën janë kthyer në virale dhe studentët janë shumë entuziastë.
Madje videot e tij publikohen nga studentët në Twitter dhe kanë miliona shikime.