Çfarë guximi! Në muajin e 9-të të shtëtzënisë, Olta Gixhari bën veprime të ‘rrezi kshme’ në mal (VIDEO)

Guximi i saj është për t’u vlerësuar. Aktorja Olta Gixhari edhe pse në muajin e nëntë të shtatzënisë nuk ka frikë të eksperimentojë dhe të ndërmarrë veprime të rrezikshme, gjatë …

Çfarë guximi! Në muajin e 9-të të shtëtzënisë, Olta Gixhari bën veprime të ‘rrezi kshme’ në mal (VIDEO) Read More