Reagimi i pesënjakeve kur babai fryen qirinjtë (Video)

Këto pesënjake kanë reaguar çu dits h ëm kur babai i tyre ka fryer qirinjtë e ditëlindjes.Së bashku me nënën dhe motrën e madhe, kënduan këngën e ditëlindjes, ndërkaq disa prej vajzave të vogla kërcenin. Në momentin që babai i fryejti qirinjtë, pesënjaket filluan të qanin shumë.