Çifti niset drejt bjeshkës për ta parë lindjen e diellit, por ja çka iu ndodhë

Një çift anglez udhëtuan për në Uells për të parë lindjen e diellit në bjeshkën Snowden për Krishtlindje, por janë kthyer prapa dhe janë raportuar se kanë thyer rregullat e ízolímit.

Polícia ka ndaluar makinën e turistëve, ndërsa këta të fundit i kishin thënë polícisë se qëllimin e kishin të ngjiteshin në Snowdon për të parë lindjen e diellit.

Ndërkaq, polícia i ka kthyer prapa në shtëpi dhe i ka rapor tuar si shk elës të rregullave për 0OVíD-19, shkruan Mirror.